Jaunuzņēmuma "YoPlayDo" dibinātājs un vadītājs Andris Kaušelis īsā sarunā "Digital Freedom Festival" laikā portālam "Delfi" stāsta par savu izloloto ideju un izaicinājumiem jaunuzņēmējiem, darbojoties Latvijas reģionos.

"YoPlayDo" ir Andra Kaušeļa izlolots projekts, tā ietvaros ir izstrādāts statistikas uzskaites rīks jauniem futbolistiem, bērniem un jauniešiem. Bērnu futbola platforma spēlētāju datu un statistikas uzskaitei, balstoties uz datu vēsturi, dod iespēju treneriem novērtēt spēlētāju progresu un attīstības līmeni.

Jaunuzņēmumam jau ir klienti vairākās pasaules valstīs, savukārt Latvijā "YoPlayDo" sadarbojas ar Latvijas Futbola federāciju u.c. ar futbolu saistītām organizācijām.

Intervijā portālam "Delfi" Kaušelis stāsta par to, kā radās jaunuzņēmuma ideja, kā arī par izaicinājumiem un grūtībām, ar kurām saskaras Latvijas reģionu jaunie uzņēmēji.

"YoPlayDo" bija viens no jaunuzņēmumiem, kas tika izvēlēts Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) konkursā un kam tika dota iespēja prezentēt savu ideju uz "Digital Freedom Festival" lielās skatuves.

SIA "YoPlayDo" ir dibināta 2017. gada februārī Daugavpilī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!