Foto: Publicitātes attēli
Latvijas iedzīvotājiem no trešdienas ir pieejams video platformas "Youtube" mūzikas straumēšanas serviss "Youtube Music", informēja "Youtube" komunikācijas konsultante Linda Vītola.

Jaunā mūzikas platforma paredzēta mūzikas klausīšanai no "Youtube" resursiem, kā arī mūzikas izpētei, personalizēšanai un klasificēšanai, atbilstoši savam dzīvesstilam, vēlmēm un gaumei.

Vītola sacīja, ka patlaban Latvijas mūzikas klausītāji bez maksas var izmantot "Youtube Music" versiju, kurā ir iekļautas reklāmas. Bet tiem, kuri vēlas klausīties mūziku bez reklāmas, "Youtube" piedāvā abonēt "Youtube Music Premium", kas ļauj klausīties mūziku fonā, lejupielādēt un baudīt to bez reklāmām.

Kā norādīja Vītola, lietotņu veikala "Google Play" mūzikas abonenti automātiski saņems piekļuvi "Youtube Music Premium" par pašreizējo cenu. "Google Play Music" lietotājiem nekas nemainās - tāpat kā vienmēr varēs piekļūt iegādātajai mūzikai, augšupielādēm un atskaņošanas sarakstiem pakalpojumā "Google Play Music".

Pasaulē mūzikas straumēšanas servisu "Youtube" nodrošina vairāk nekā 50 valstīs, kurām 17.jūlija pievienojas arī Latvija, Lietuva, Igaunija un vēl vairākas valstis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!