Foto: F64

Partijas "Vienoti Latvijai" valdes loceklis Ainārs Šlesers kļuvis par pasažieru pārvadātāja "Liepājas autobusu parks" padomes locekli, liecina datubāzes "Lursoft" informācija.

Savukārt darbu kompānijas padomē atstājusi padomes locekle Madara Šķēle-Dupate.

Attiecīgās izmaiņas Komercreģistrā iegrāmatotas trešdien.

"Liepājas autobusu parka" padomē strādā arī tās priekšsēdētājs Edgars Dupats, priekšsēdētāja vietnieks Ronalds Fricbergs un padomes locekļi Harijs Krongorns un Mārtiņš Tīdens.

Jau ziņots, ka martā "Liepājas autobusu parka" kapitālā pastarpināti līdzdalību ieguva partijas "Vienoti Latvijai" valdes locekļa Aināra Šlesera ģimene. Datubāzes "Lursoft" informācija atklāj, ka "Liepājas autobusu parka" lielākā īpašnieka ''LAP1R'' kapitālā 33% ieguva kompānija "Regma 102", kas pieder kompānijai "Regma 100". 

Savukārt kompānijas "Regma 100" īpašnieces ir kompānijas "Avadel" (29,9%), kas pieder Edvardam Šleseram (60%) un Inesei Šleserei (40%), un "Regma 1" (70,1%), kas pieder Edvardam Šleseram (80%), Aināram Šleseram (10%) un Ričardam Šleseram (10)%.

Iepriekš ''LAP1R'' kapitālā 100% piederēja ar ekspremjeru Andri Šķēli saistītam uzņēmumam "Inpo 17", kura līdzdalība samazinājusies līdz 67%.

"Liepājas autobusu parka" otrs lielākais akcionārs ir Liepājas dome, kurai pirms akciju atpirkšanas piedāvājuma piederēja 34,85% autobusu parka akciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!