Foto: LETA

Latvijas aviokompānija “airBaltic” ir ieviesusi VISA priekšapmaksas karti “airBaltic Payment Card”, kas sniegs labākus nosacījumus, iegādājoties lidojumu biļetes www.airBaltic.com, kā arī ļaus uzkrāt “BalticMiles” punktus, veicot darījumus internetā un veikalos, kur pieņem VISA kartes, portālu “Delfi” informēja aviokompānijā.

Karti apkalpos "Contis Financial Services Ltd.".

"airBaltic Payment Card" ir priekšapmaksas karte, kas nozīmē, ka nauda jau iepriekš ir jāieskaita kartes kontā. Atšķirībā no standarta kredītkartēm airBaltic maksājumu karti var viegli saņemt, un tai nav nepieciešams bankas konts vai kredītvēstures pārbaude.

Karte ir pieejama divās valūtās - latos vai eiro.

Klienti kartes iegūšanai var pieteikties tiešsaistē prepaidcard.airBaltic.com. airBaltic karšu īpašniekiem ir iespēja iegūt papildus karti, ko nodot lietošanā dzīvesbiedriem, bērniem vai partneriem.

2013.gada vasarai airBaltic ir ieviesis sešus jaunus galamērķus - Prāga (Čehija), Hevīza-Balatona (Ungārija), Olbija (Sardīnija, Itālija), Rijeka (Horvātija), Larnaka (Kipra) un Malta. airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem.

Neatkarīgi no izlidošanas vietas airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no sava Ziemeļu tranzītmezgla Rīgā uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Eiropā, Skandināvijā, Krievijā, NVS un Tuvajos Austrumos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!