Foto: Publicitātes foto

Latvijas lielākā alkoholisko dzērienu ražotāja "Latvijas Balzams" valdes priekšsēdētājs Guntis Āboltiņš-Āboliņš augusta beigās atstās amatu, pavēstīja kompānijas komunikācijas vadītāja Dana Hasana.

Viņa informēja, ka Āboltiņš-Āboliņš uzņēmuma valdes priekšsēdētāja amata pienākumus pildīja kopš 2012. gada 15. februāra un viņa pēdējā darba diena būs 31. augustā, tālāk turpinot attīstīt karjeru ārpus dzērienu nozares un holdingkompānijas "Amber Beverage Group".

Āboltiņa-Āboliņa vietā "Latvijas Balzama" valdes priekšsēdētāja pienākumus uz laiku pildīs "Amber Beverage Group" valdes priekšsēdētājs Sīmurs Ferreira, kurš darbu sāks 1. septembrī.

"Latvijas Balzams" ir dibināts 1900. gadā un ir lielākais alkoholisko dzērienu ražotājs Baltijā. Uzņēmums kopumā ražo vairāk nekā 100 dažādu nosaukumu dzērienu. "Latvijas Balzama" lielākais akciju īpašnieks ir "Amber Beverage Group" (89,53%), kas ir vadošā vīna un stipro alkoholisko dzērienu holdinga sabiedrība Baltijā un daļa no globālā uzņēmuma "SPI Group". Kompānijas akcijas kotē Rīgas biržas "Nasdaq Riga" otrajā sarakstā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!