Foto: Shutterstock

Izdevēja un tirgotāja SIA "Apgāds Zvaigzne ABC" pērn apgrozīja 12,85 miljonus eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Tas ir par 0,5% mazāk nekā 2013.gadā, kad apgrozījums bija 12,92 miljoni eiro. Tikmēr uzņēmuma peļņa pērn augusi par 9,21% - no 568 725 eiro 2013.gadā līdz 621 160 eiro 2014.gadā.

Vadības ziņojumā teikts, ka iepriekšējos gados veiktie ieguldījumi dažādos produkciju un pakalpojumu veidos veicināja pozitīvu saimnieciskās darbības rezultātu un radīja peļņu pagājušajā gadā.

"Apgāds Zvaigzne ABC" pagājušajā gadā turpināja 2012.gadā iesākto ražojamās produkcijas veidu pārstrukturizāciju, papildinot datorprogrammu paketes mācību līdzekļu elektronisko versiju izmantošanas platformai mācību iestādēs.

Pagājušajā gadā paplašināta interaktīvo mācību līdzekļu tirdzniecība DVD formātā. Tāpat strādāts pie literāro darbu elektronisko versiju klāsta dažādošanas un tirdzniecības apjomu palielināšanas.

Šogad uzņēmums plāno papildināt 2012.gadā sākto interaktīvo elektronisko mācību materiālu piedāvājumu mācību iestādēm. "Apgāds Zvaigzne ABC" arī turpinās daudzveidot literāro darbu drukātā formātā un elektronisko versiju klāstu, kā arī paplašinās elektronisko versiju pieejamību globālajos elektronisko grāmatu tirdzniecības tīklos.

Uzņēmums šogad arī turpinās izstrādāt un izdot mācību grāmatas, kā arī modernizēt tehnisko bāzi informācijas aprites, uzņēmuma vadības un ražošanas optimizācijai.

Izdevniecība "Zvaigzne" pastāv kopš 1966.gada. SIA "Apgāds Zvaigzne ABC" nodibināta un reģistrēta 1993.gada 6.oktobrī. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 217 189 eiro. "Apgāda Zvaigzne ABC" lielākā īpašniece ir uzņēmuma valdes priekšsēdētāja Vija Kilbloka, kurai pieder 50,83% uzņēmuma kapitāldaļu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!