Foto: Publicitātes foto
Hanness Sārpū, kurš pēdējos 11 gadus vadījis Igaunijas autobusu pārvadājumu kompāniju "Lux Express", rudenī beigs darbu šajā uzņēmumā.

"Mans līgums par darbu "Lux Express" valdē beigsies rudens sākumā, un ir taisnība, ka esmu nolēmis to neatjaunot," ziņu aģentūrai BNS sacīja Sārpū.

"Gandrīz 11 gadu uzņēmuma vadībā ir ilgs laiks. "Lux Express" šajā laika posmā ir izgājis cauri lielām pārmaiņām, un es jūtu, ka tagad ir laiks nodot lāpu tālāk," teica "Lux Express" vadītājs.

5.jūnijā Igaunijas ekonomikas un infrastruktūras ministre Kadri Simsone iecēla Sārpū par Igaunijas nacionālās aviokompānijas "Nordic Aviation Group" ( zīmols - "Nordica") padomes locekli.

No 1998. līdz 2002.gadam Sārpū strādāja toreizējā Igaunijas nacionālajā aviokompānijā "Estonian Air", kur vadīja pārdošanas nodaļu, bet vēlāk - maršrutu plānošanas nodaļu. Kopš 2006.gada Sārpū ir "Lux Express" vadītājs.

"Lux Express Group" ir lielākais starptautisko autobusu reisu operators Baltijā, kas piedāvā savus pakalpojumus septiņās valstīs, tostarp Latvijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!