Foto: LETA

Telekomunikāciju un elektroenerģijas tirdzniecības uzņēmums "Baltcom TV" mainījis nosaukumu pret "Baltcom", liecina informācija datubāzē "Lursoft".

"Baltcom" valdes priekšsēdētājs Nikolā Buasēns (Nicolas Boissin) norādījis, ka "Baltcom" ir multimediju kompānija, kas klientiem šobrīd sniedz plašu pakalpojumu spektru - interneta, televīzijas, telefonijas un arī piegādā elektroenerģiju.

"Tā kā pakalpojumu portfelis ir plašāks par televīziju, pieņemts lēmums atdalīt apzīmējumu "TV". Tāpat šajā vasarā mainīta "Baltcom" juridiskā adrese, kas šobrīd sakrīt ar faktisko adresi, kurā atrodas uzņēmuma valde un menedžments," skaidroja Buasēns.

Savukārt, komentējot uzņēmuma pamatkapitāla palielināšanu par 400 tūkstošiem eiro - līdz 30,811 miljoniem eiro, Buasēns atzīmēja, ka tas darīts, atsaucoties uz investoru padomes piedāvājumu.

"Tā kā jaunā "Baltcom" valde tic uzņēmuma attīstībai, atsaucoties uz investoru padomes piedāvājumu, tā veikusi privātā kapitāla investīcijas uzņēmuma pamatkapitāla palielināšanā, par galvenajām prioritātēm izvirzot tīkla modernizāciju un klientu servisa pilnveidošanu," teica kompānijas valdes priekšsēdētājs.

"Baltcom" dibināts 1991.gadā un ir viens no vadošajiem elektronisko sakaru un elektroenerģijas uzņēmumiem Latvijā, kas piedāvā analogās un interaktīvās digitālās TV pakalpojumus, ātrgaitas internetu un fiksēto telefonsakaru pakalpojumus, kā arī elektroenerģijas tirdzniecības pakalpojumus mājsaimniecībām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!