Foto: F64

Bijušais Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) vadītājs Normunds Vilnītis iegādājies pusi no SIA "Information Agency" un gatavojas paplašināt uzņēmuma darbības virzienus, piedāvājot detektīvpakalpojumus, pastāstīja Vilnītis.

Kā skaidroja Vilnītis, uzņēmumā "Information Agency", kas sniedz juridiskos un dažādus ar drošību saistītus pakalpojumus, viņš iepriekš kā darbinieks jau strādājis 8 mēnešus, bet kopš 10.marta reģistrēts kā valdes priekšsēdētājs un 50% uzņēmuma kapitāldaļu īpašnieks.

Vilnītis gatavojas paplašināt uzņēmuma darbības virzienus, piedāvājot detektīvpakalpojumus, kā arī izvēršot sadarbību ar ārvalstu kompānijām, kuras vēlas ienākt Latvijā.

SIA "Information Agency" jau sākusi sadarbību ar Lielbritānijas uzņēmumiem.

Vilnītis uzsvēra, ka ir pilnībā nodevies uzņēmējdarbībai un valsts institūcijās nekad vairs nestrādāšot.

Jau ziņots, ka Vilnītis pērn vasarā nodibināja uzņēmumu SIA "NV&Co" un sniedza juridiskas konsultācijas.

Vilnītis toreiz atklāja, ka tapšanas stadijā esot "daži projektiņi", par kuriem patlaban vēl nevēloties runāt. Viņš arī atteicās plašāk pastāstīt, kas ir viņa klienti, kuriem viņš sniedz juridisko palīdzību.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, "Information Agency" otrs īpašnieks ir Kuts Vasilijs, uzņēmums 2012.gadā strādājis ar 842 eiro apgrozījumu un zaudējumiem 862 eiro apmērā.

Savukārt Vilnītim piederošās SIA "NV&Co" apgrozījums 2012.gadā bijis 26 892 eiro, bet peļņa - 213 eiro.

Kā ziņots, Vilnītis KNAB priekšnieka amatā atradās no 2009.gada 12.marta līdz 2011.gada 16.jūnijam, kad Saeima viņu atbrīvoja no amata.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!