Foto: Shutterstock

"Cinamon Holding" parakstījis līgumu par Liepājas kinoteātra "Balle" iegādi, portālam "Delfi" pavēstīja kinoteātra "Cinamon" sabiedrisko attiecību konsultante Madara Zvejniece.

Darījums ir daļa no "Cinamon Holding" izaugsmes stratēģijas, kas paredz paplašināt kinoteātru tīklu Baltijas valstīs.

Līdz ar iekļaušanu "Cinamon Holding" grupā kinoteātri "Balle" plānots attīstīt, tostarp iecerēts atjaunot kinoteātra telpas un aprīkojumu, izveidot jaunu mājaslapu, kā arī pievienot kinoteātri kopējā "Cinamon Holding" kinoteātru vadības sistēmā.

"Jau tagad "Balle" ir aprīkota ar digitālajiem 2D un 3D kino demonstrēšanas projektoriem, savukārt "Cinamon" grupas priekšrocība ir plašs repertuārs un regulāra filmu rotācija," min "Cinamon Holding" pārstāvis Andrejs Kučeruks.

Tuvākajā nākotnē Liepājas kinoteātris "Balle" Rožu laukumā 5/6 darbosies ierastajā režīmā ar esošo nosaukumu, darba laiku, filmu seansu regularitāti un biļešu cenām.

"Balle" būs otrais "Cinamon" kinoteātris Latvijā un piektais kinoteātris "Cinamon Holding" grupā.

Kinoteātris "Cinamon" pieder "Cinamon Holding", kas ir viena no vadošajām kinoteātru ķēdēm Baltijas valstīs. Uzņēmums dibināts 2005. gadā, un tā centrālais birojs atrodas Tallinā. "Cinamon Holding" patlaban darbojas piecās pilsētās – Tallinā, Tartu, Rīgā, Liepājā un Kauņā –, pārstāvot "Cinamon" un "Kosmos IMAX" zīmolus.

"Cinamon Holding" apgrozījums 2015. gadā bija 8,6 miljoni eiro. Uzņēmumā strādā 131 darbinieks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!