Foto: Shutterstock
Gaļas pārstrādātājs "Daugavpils gaļas kombināts" par 130 tūkstošiem eiro plāno iegādāties desu pildīšanas iekārtu (šprici) ar cīsiņu uzkarināmo sistēmu, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Iekārtu plānots iegādāties un uzstādīt Eiropas Savienības Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) Latvijas Lauku attīstības programmas 2014.-2020. gadam pasākuma "Investīcijas materiālajos aktīvos" apakšpasākuma "Atbalsts ieguldījumiem pārstrādē" ietvaros līdz šā gada 15. augustam.

Investīciju projekta īstenošanai izsludināts arī iepirkumu konkurss, kuram pretendenti var pieteikties līdz šā gada 3.maijam.

"Daugavpils gaļas kombināts" 2015. gadā strādāja ar 2,432 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir 2,3 reizes mazāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa bija 50,8 tūkstoši eiro, kas ir par 13,4% vairāk nekā 2014. gadā, liecina datubāzes "Lursoft" informācija.

"Daugavpils gaļas kombināts" ir dibināts 2010. gadā, un tā pamatkapitāls ir 2,8 tūkstoši eiro. Uzņēmums vienādās daļās pieder divām Latvijas privātpersonām - Julitai Burovai un Mairim Trupavniekam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!