Foto: LETA

Par jauno sociālā medija "Draugiem.lv" direktoru kļuvis Kaspars Driķis, šajā amatā nomainot ilggadējo uzņēmuma vadītāju Agnesi Zērni.

Kā portālu "Delfi" informē "Draugiem.lv" runasvīrs Jānis Palkavnieks, Zērne šajā amatā strādāja sešus gadus. Pagaidām viņa neatklāj savus nākotnes plānus, vien norādot, ka tie saistīti ar Spānijas pilsētu Barselonu.

Driķis iepriekš vadīja interneta izpētes uzņēmuma "Gemius" Latvijas filiāli.

Zērnes vadībā kompānija veiksmīgi pārvarējusi ekonomisko krīzi, neatlaižot nevienu darbinieku un arī algas saglabājot pirmskrīzes līmenī, uzsver uzņēmuma līdzīpašnieks Agris Tamanis. "Mēs domājam par jauniem tirgiem, cenšamies "uztaustīt" jaunus biznesa virzienus un esmu drošs, ka Agnesei būs nozīmīga loma šajā procesā," viņš norāda.

"Ilgstoši darbojoties nozarē, esmu apbrīnojis "Draugiem.lv" kā veiksmīga biznesa un nevainojamas reputācijas paraugu," lēmumu piekrist vadīt sociālo mediju pamato Driķis. Viņš atzīst, ka darbs "Gemius Latvija" bijis nozīmīgs posms karjerā ar iespēju uzkrāt pieredzi starptautiska uzņēmuma filiālē, bet tagad viņš pievienojas citam starptautiskam uzņēmumam, kas radīts Latvijā.

"Draugiem.lv" ir Latvijā radīts sociālais medijs ar vairāk nekā 1,2 miljoniem reģistrētu lietotāju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!