Foto: LETA

Telekompānijas "Latvijas Neatkarīgā Televīzija" (LNT) vadītājs Andrejs Ēķis pēc LNT pievienošanas mediju koncernam "Modern Times Group" (MTG) turpinās darbu uzņēmuma stratēģiskajā padomē, biznesa portālam "Nozare.lv" sacīja LNT pārstāve Ingūna Sermole.

Stratēģiskajā padomē bez Ēķa strādās arī MTG vadītājs Baltijas valstīs Kaspars Ozoliņš, LNT pārdošanas direktors Guntars Traubergs un "TV3" finanšu direktors Mārcis Balodis.

Jautāta, kāds ir Ēķa komentārs par beidzot pabeigto apvienošanās darījumu, Sermole atbildēja, ka tas ir pavisam īss: "Tas ir labākais, kas varēja notikt."

Jau ziņots, ka zviedru mediju koncerns "Modern Times Group" (MTG) ir pieņēmis Konkurences padomes noteikumus un pabeidzis "Latvijas Neatkarīgās Televīzijas" (LNT) pārņemšanu, teikts MTG paziņojumā masu medijiem.

"No šodienas MTG grupa pārņem LNT biznesa vadību un konsolidē tā finanšu rādītājus. LNT finanšu rādītāji tiks iekļauti grupas Baltijas bezmaksas televīzijas nozarē, kas tiek pieskaitīti "Baltijas, Čehijas un Bulgārijas" sadaļā MTG ceturkšņa finanšu atskaitē," teikts paziņojumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!