Foto: LETA

AS "Laima", sadarbojoties ar komponistu Raimondu Paulu, radījusi jaunu, ekskluzīvu šokolādes konfekšu izlasi – "Maestro R. Pauls", informē uzņēmums.

Iecere īstenota sešu mēnešu laikā. Projekta izveidē veikto investīciju apjoms ir 15 000 latu. "Laima Exclusive" šokolādes konfekšu izlase "Maestro R. Pauls" Latvijā pieejama kopš jūlija mēneša. Tuvākā nākotnē to būs iespējams iegādāties arī eksporta tirgos – Krievijā, Izraēlā, Azerbaidžānā, kā arī lielākajos ES tirgos kā Vācija un Lielbritānija.
Prezentācijas pasākums notika piektdienas vakarā Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātrī un tajā piedalījās arī pats Maestro.

" Tas ir Latvijas šokolādes ražotāja "Laima" cieņas apliecinājums Maestro. Viņa devumam Latvijai," atzīst Rolands Gulbis, AS "Laima" valdes priekšsēdētājs.

Katra konfekte ir "Laima" meistaru roku darbs. Meistari, veidojot izlasi, vēlējušies to radīt tikpat smalku un niansētu kā Raimonda Paula mūzika, uzsver "Laima". Konfekšu izlasē iekļautas piecu veidu konfektes - tumšās šokolādes kafijas konfektes, konfektes ar persiku garšas želeju tumšajā šokolādē, piena šokolādes konfektes pralinē ar cepumu gabaliņiem, konfektes ar upeņu-karameļu pildījumu baltajā šokolādē, konfektes ar tumšās šokolādes apelsīnu želeju un šokolādes krēma pildījumu. Vienu no konfektēm rotā Maestro paraksts.

Pirmās 2000 Maestro R. Pauls šokolādes konfekšu izlases kārbas ir papildinātas ar Raimonda Paula un Liepājas simfoniskā orķestra instrumentālās mūzikas CD "Dziesmas bez vārdiem" – Maestro komponēto mūziku no kino filmām un teātra izrādēm. Par šo dāvanu informē hologrāfiska uzlīme uz kārbas vāka. Nākotnē tiek paredzēta iespēja kārbai pievienot arī citus CD.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!