Foto: LETA

SIA "NP Foods" līdzšinējais valdes priekšsēdētājs Rolands Gulbis nolēmis atstāt savu amatu, un kompānijas valdes priekšsēdētāja amata pienākumus turpmāk pildīs Eriks Smits–Hansens, portālu "Delfi" informēja Dana Erciņa-Užāne, "Orkla "korporatīvo attiecību vadītāja Baltijā.

Eriks Smits-Hansens līdz šim ieņēma Pārdošanas direktora amatu "Orkla Confectionery & Snacks Norway", kā arī pildīja dažādus citus augstākā līmeņa vadības amatus "Orkla", kopš viņš pievienojās grupai 1998.gadā.

Gulbis amatu nolēmis pamest, lai meklētu jaunus izaicinājumus privātajā biznesā, sarunā ar portālu "Delfi" norāda Dana Erciņa-Užāne.

"Mēs esam priecīgi, ka Eriks Smits-Hansens ir uzņēmies "NP Foods" valdes priekšsēdētāja amatu. Ņemot vērā viņa vadības prasmes, komerciālo pieredzi un pārliecinošo sasniegumu pārdošanas apjoma palielināšanā, viņam ir atbilstoša kvalifikācija, kas nepieciešama, lai izveidotu spēcīgu, konkurētspējīgu uzņēmumu kopīgi ar "NP Foods" vadības komandu un darbiniekiem," komentē Kristers Abergs, "Orkla Confectionery & Snacks" viceprezidents un valdes priekšsēdētājs.

"Es vēlos izmantot šo iespēju, lai pateiktos Gulbja kungam par viņa patiesi nozīmīgo ieguldījumu "NP Foods". Viņš atstāj uzņēmumu ar spēcīgiem zīmoliem un augsti kvalificētiem darbiniekiem. Es cienu viņa lēmumu pieņemt jaunus izaicinājumus ārpus "NP Foods" un novēlu viņam vislielāko veiksmi nākotnē," saka Abergs.

"Es ar lielu nepacietību gaidu iespēju vadīt "NP Foods" tā turpmākajā svarīgajā fāzē. Uzņēmuma spēcīgajiem zīmoliem ir neticami spoža vēsture un ļoti stipras tirgus pozīcijas. Kopā ar lielisko "NP Foods" komandu mēs darīsim visu, lai iemantotu mūsu patērētāju uzticību un radītu peļņu nesošu izaugsmi tuvākajos gados," saka Eriks Smits-Hansens, jaunieceltais "NP Foods" valdes priekšsēdētājs.

Darījums, ar kuru "Orkla" iegādājās "NP Foods" grupu, kas sevī ietver uzņēmumus un zīmolus "Laima", "Staburadze," "Staburadzes Konditoreja", "Gutta", "Saldumu tirdzniecība", "NP Logistics" un "Margiris", noslēdzās 2015.gada 11.martā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!