Foto: LETA

Somijas un Baltijas ātrās ēdināšanas restorānu ķēde "Hesburger" investējusi 2,3 miljonus eiro restorāna atvēršanā Juglā, Brīvības gatvē, informēja kompānijas pārstāvji.

Saskaņā ar uzņēmumā sniegto informāciju, jaunatvērtais restorāns ir pēc kārtas 23. "Hesburger" restorāns Rīgā, un tajā ieguldītie finanšu resursi ir šogad lielākais kompānijas ieguldīto investīciju apmērs restorānu atvēršanā vai modernizēšanā Latvijā.

Kompānijas pārstāvji informēja, ka ēkai kopumā ir trīs stāvi, no kuriem jaunais restorāns izvietots divos stāvos, un tā kopējā platība ir 217,8 kvadrātmetri, bet ēkas kopējā platība - 493,2 kvadrātmetri. Ēkas trešajā stāvā izveidotas biroju telpas, savukārt pagrabstāvā - noliktava.

"Jaunā restorāna atrašanās vieta izvēlēta stratēģiski - izbraucot no pilsētas un dodoties tālākā ceļā, restorāns ir klientam labāk sasniedzams, jo atrodas labajā ceļa pusē. Šajā Rīgas rajonā līdz šim neesam bijuši un jau labu laiku iepriekš klienti izrādījuši interesi par restorāna atvēršanu šajā Rīgas daļā," sacīja "Hesburger" attīstības direktore Ieva Salmela.

Viņa informēja, ka tuvākā mēneša laikā "Hesburger" plāno atvērt jaunu restorānu arī Kauguros, kas būs otrais "Hesburger" restorāns Jūrmalā.

Jau vēstīts, ka "Hesburger" biznesa attīstībā Latvijā šogad plāno investēt kopumā 5,5 miljonus eiro, tostarp paredzēts izveidot piecus jaunus restorānus.

"Hesburger" pārdošanas apmēri 2017. gadā Baltijā sasniedza 67,88 miljonus eiro, tostarp Latvijā pārdošanas apmēri pieauga par 13,3%, sasniedzot 22,47 miljonus eiro, Lietuvā - par 30,1%, sasniedzot 23,43 miljonus eiro, bet Igaunijā - par 8,3%, sasniedzot 21,98 miljonus eiro.

Ar zīmolu "Hesburger" darbojas 472 struktūrvienības deviņās valstīs, un uzņēmuma darbinieku skaits pārsniedz 6700.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!