Foto: LETA
Šodien otrajā izsolē plānots pārdot SIA "Deivida Duhovnija dūrainis" piederošu nekustamo īpašumu Garkalnē, liecina zvērināta tiesu izpildītāja Aigara Rušiņa paziņojums.

Izsole notiks plkst.12 Rīgā, Miera ielā 36.

Plānots pārdot "Deivida Duhovnija dūrainim" piederošas 31/44 domājamās daļas no nekustamā īpašuma Zaļajā ielā 22, Garkalnē, Ādažu novadā. Parāda piedzinējs ir Valsts ieņēmumu dienests.

Nekustamais īpašums ir zemes gabals ar kopējo platību 3017 kvadrātmetri. Nekustamā īpašuma novērtējums ir 3700 eiro. Otrās izsoles sākumcena ir 2775 eiro, kas atbilst 75% no sākumcenas pirmajā izsolē, un izsoles cena nav apliekama ar pievienotās vērtības nodokli.

"Deivida Duhovnija dūrainis" reģistrēts 2003.gadā, un uzņēmuma pamatkapitāls ir 2000 latu (2846 eiro). Uzņēmuma darbības veids ir sava vai nomāta nekustamā īpašuma izīrēšana un pārvaldīšana, sava nekustamā īpašuma pirkšana un pārdošana, operācijas ar savu nekustamo īpašumu.

Uzņēmumam pagājušā gada septembrī piemērots aizliegums reorganizācijai, pamatkapitāla samazināšanai, uzņēmuma veida maiņai, uzņēmuma vai tā daļu īpašnieku maiņai. 2013.gada novembrī piemērots kapitāla daļu atsavināšanas aizliegums, aizliegums mainīt daļu nominālvērtību, kā arī aizliegums veikt darbības, kas samazina personai piederošo daļu vērtību, un aizliegums reģistrēt komercķīlas.

Tāpat uzņēmumam piemēroti arī vairāki citi aizliegumi.

Uzņēmums 2012.gadā strādājis ar 175 eiro apgrozījumu un cietis 1 096 465 eiro zaudējumus. 2013.gadā apgrozījums bija nulle un tika ciesti 1141 eiro zaudējumi.

Uzņēmuma īpašnieki ir Jānis Naglis (60%) un SIA "Fox Communications" (40%), kuras īpašnieks ir žurnālista Lato Lapsas brālis Endo Lapsa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!