Foto: Publicitātes foto
Spēļu zāļu "Fenikss laimētava" īpašnieku SIA "Alfor" turpinās vadīt Jānis Zuzāns – viņš pārapstiprināts valdes priekšsēdētāja amatā uz jaunu pilnvaru periodu, ziņo "Lursoft" Klientu portfelis.

Jānis Zuzāns arī pārapstiprināts SIA "Alfor" māsas uzņēmuma SIA "Admirāļu klubs" valdes priekšsēdētāja amatā.

Izmaiņas komercreģistrā ierakstītas 10. oktobrī.

Jānis Zuzāns ir viens no patiesā labuma guvējiem gan SIA "Alfor", gan SIA "Admirāļu klubs". Abos uzņēmumos viņam pastarpināti pieder 40% kapitāldaļu, savukārt abu azartspēļu organizētāju lielākais dalībnieks ar 60% kapitāldaļu ir Austrijā reģistrētā kompānija "Novomatic Gaming Industries GmbH".

Jānis Zuzāns ir SIA "Alfor" valdes priekšsēdētājs kopš 2003. gadā, pirms tam viņš bija uzņēmuma izpilddirektors. Savukārt par SIA "Admirāļu klubs" valdes priekšsēdētāju viņš kļuva 2009. gadā un šo amatu ieņem līdz šim.

SIA "Alfor" un SIA "Admirāļu klubs" valdēs arī turpina darboties valdes loceklis Vojceks Lipka (Wojtek Lypka).

SIA "Alfor" reģistrēta 2000. gadā, un tās pamatdarbība ir azartspēļu organizēšana – azartspēļu automātu ekspluatācija un interaktīvo azartspēļu organizēšana.

2017. gadā SIA "Alfor" apgrozījums sasniedza 72,616 miljonus eiro, bet uzņēmuma tīrā peļņa pēc nodokļiem bija 17,442 miljoni eiro. SIA "Alfor" 2017. gada beigās nodarbināja 822 darbiniekus. Uzņēmums 2017. gadā nodokļos Latvijas valsts budžetā samaksājis 16,661 miljonu eiro.

Savukārt SIA "Admirāļu klubs" reģistrēta 1995. gadā, un arī tās pamatdarbība ir azartspēļu organizēšana. Uzņēmums 2017. gadā strādāja ar apgrozījumu 25,198 miljonu eiro apmērā, savukārt tā peļņa pēc nodokļiem bija 1,132 miljoni eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!