Foto: AFP/Scanpix/LETA
Krievijas tiešsaistes pakalpojumu operators "Yandex.Taxi" tuvākajā laikā, iespējams, jau nākamnedēļ, sāks savu darbību Rīgā, liecina portāla "rus.delfi.lv" rīcībā esošā neoficiālā informācija.

"Yandex.Taxi" servisa tīklam Latvijā tikšot pieslēgtas vairākas vietējās taksometru kompānijas un palaišanas brīdī klientiem būšot pieejami aptuveni 200 automobiļi.

Pakalpojuma tarifi būšot tajā pašā līmenī kā vienīgajam šī segmenta konkurentam "Taxify". Netiekot arī izslēgts, ka "Yandex.Taxi" tarifi būšot vēl zemāki.

Pēc Rīgas uzņēmuma plānos esot arī izvēršanās pārējās Baltijas valstīs.

"Yandex.Taxi" portālam "rus.delfi.lv" ne apstiprināja, ne arī noliedza informāciju par ienākšanu Latvijas tirgū.

"Mēz izskatām dažādas valstis un reģionus. Latvija, mūsuprāt, ir viena no ļoti interesantām un perspektīviem vietām," sacīja uzņēmuma reģionālā pārstāve Natālija Žuravļova.

Kā ziņots, Krievijas interneta meklētāja, portālu un tiešsaistes pakalpojumu operatora "Yandex" meitasuzņēmums "Yandex.Taxi" jau 2016. gadā paziņoja, ka plāno sākt darbību Rīgā, Tallinā, kā arī Kazahstānā un Gruzijā.

Saskaņā ar uzņēmuma sniegto informāciju "Yandex.Taxi" lietotne ir populārākā šāda veida lietojumprogramma Maskavā, Sanktpēterburgā un Jekaterinburgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!