Foto: LETA

Izložu un azartspēļu uzraudzības inspekcija izsniegusi licenci interaktīvo azartspēļu organizēšanai kompānijai "Lattson Licensing", kas strādā ar zīmolu "Triobet", informē inspekcijā.

Tādējādi šobrīd Latvijā interaktīvo azartspēļu licences ir izsniegtas kopumā septiņām kompānijām - arī "Optibet", "Olympic Casino Latvia", "Joker Ltd.", "viensviens.lv", "DLV" un "Alfor".

Kompānija "Latsson Licensing" Komercreģistrā iegrāmatot 2015. gada 23. oktobrī. Tās apmaksātais pamatkapitāls ir 1,4 miljoni eiro, bet vienīgais īpašnieks ir Maltā reģistrēta kompānija "BML Group Ltd.".

No 2014.gada augusta Izložu un azartspēļu uzraudzības inspekcija bloķē nelicencētās interaktīvo azartspēļu organizētāju mājaslapas.

Latvijas Izložu un azartspēļu uzraudzības inspekcija darbu sāka 1998. gadā un realizē valsts politiku izložu un azartspēļu organizēšanā. Iestādes galvenie uzdevumi ir nodrošināt, lai azartspēles patērētājiem ir drošas, azartspēļu un loteriju organizētāji atbilst likumā noteiktajām prasībām, kā arī nodrošināt azartspēļu un loteriju kontroli un uzraudzību, lai tās tiktu organizētas tikai atbilstoši valsts normatīvo aktu prasībām, un nodrošināt patērētāju interešu aizsardzību un veidot ieguldījumu, lai samazinātu iespējamo sociālo risku, kas saistīts ar azartspēlēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!