Foto: AFI

Dziedātāja Elizabete Zagorska (attēlā) tūlīt pēc otrā bērniņa piedzimšanas jau atgriezusies savā biznesā - privātā bērnudārza Lāsīte vadīšanā.

Dziedātāja un tagad arī uzņēmēja Zagorska atklāj, ka jūlijā un augustā viņas bērnudārzā nav atvaļinājums, bet laiks, kad tiek organizētas bērnu un jauniešu vasaras nometnes. „Mums bērnudārzā ir pietiekami lielas telpas, kur darboties,” tā sarunā ar izklaides portālu Mango stāsta Zagorska. Bērnudārzā gandrīz visu vasaru norisināsies vasaras nometne bērniem un jauniešiem, ko vadīs sabiedrībā zināmi aktieri, mūziķi un dejotāji.

Uzzinot, ka mamma organizē šādu nometni, pirmā jau pieteikusies Elizabetes vecāka meita Loreta, kas priecājas par iespēju apgūt aktiermeistarību pie vectētiņa un vecmāmiņas - izcilajiem latviešu aktieriem Guntas Virkavas un Rolanda Zagorska.

Vēl Elizabetes rīkotajā nometnē bērniem dziedāt mācīs Anmary jeb Linda Amantova, bet viesos nāks tādi populāri skatuves mākslinieki kā Roberto Meloni un Candy. „Tā kā nometnē jau ir pieteikušies bērni no dažādām Latvijas vietām, pat no Ventspils, viņiem ir iespēja izvēlēties, kādus zināmus skatuves māksliniekus viņi vēlas satikt,” tā Zagorska.

Tā kā dziedātāja savulaik apguvusi kosmetoloģes amatu, viņa šajā nometnē bērniem pasniegs skatuves grima mākslu. „Bērni varēs iejusties klauna ādā, skatīsies, kā seju iespējams padarīt gan jaunāku, gan vecāku, kā iespējams seju pārvērst grumbās un iezīmēt rētas,” stāsta dziedātāja.

Pēc otrās meitiņas piedzimšanas, kurai teju apritēs pieci mēneši, Elizabete neizmantoja iespēju mājās atpūsties un audzināt mazuli, bet ātri atgriezās darbā. „Tā kā man bērnudārzā ir savs kabinets, es tur jūtos ļoti ērti un arī meitiņai tur ir sava vietiņa,” tā Zagorska.

Runājot par to, vai Elizabetes mazulīte ir sabiedriska, viņa mazliet padomā un atbild, ka gan jā, gan nē. „Viņa izvērtē cilvēkus. Ne visiem smaida un dodas rokās. Ja viņai nepatīk kāds, uzmet lūpu, bet ja patīk, tad sniedz pretī rokas un smaida,” savos novērojumos dalās dziedātāja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!