Foto: LETA
Turpinot pilnveidot holdinga pārvaldi, 2018. gada augustā darbu "LNK Group" padomē uzsāka Valdis Siksnis. Jaunā padomes locekļa kompetence būs "LNK Group" korporatīvās pārvaldības un stratēģiskās attīstības jautājumi, portālu "Delfi" informēja holdingā.

Sikšņa pieredze finanšu sektorā palīdzēs efektivizēt holdinga "LNK Group" finanšu līdzekļu izmantošanu, kā arī to piesaisti, realizējot daudzmiljonu infrastruktūras celtniecības projektus Latvijā un ārzemēs.

Holdings "LNK Group" pastāvīgi meklē jaunus attīstības veidus, pilnveido savu darbību, paplašina kompetenču jomu, piedāvājot jaunus produktus un pakalpojumus. Tādēļ "LNK Group" padomes pilnveidošana ir likumsakarīga, kas veicinās visu holdingā ietilpstošo uzņēmumu efektivitāti.

Kā norāda jaunais "LNK Group" padomes loceklis Valdis Siksnis: "Holdinga "LNK Group" uzņēmumi Latvijā ir vieni no straujāk augošajiem savā nozarē. Tos raksturo ne vien sekmīgs darbs Latvijas tirgū, bet arī augsts eksporta potenciāls mūsu uzņēmumiem jau ierastajos Eiropas, Skandināvijas tirgos un pat mums salīdzinoši eksotiskajās Āzijas valstīs. "LNK Group" var lepoties ar plašu pakalpojumu klāstu, kompleksu un inovatīvu risinājumu realizāciju, kas ietver ne tikai civilo un infrastruktūras objektu celtniecību, bet arī tiltu un hidrotehniskās infrastruktūras būvniecību, slūžu, inženiertehnisko mezglu, konveijeru, lidostu un nestandarta aprīkojumu u.c. augstas precizitātes iekārtu ražošanu, nemaz nerunājot par ilggadēju "LNK Group" uzņēmumu pieredzi un darbu aviācijas nozarē. Esmu lepns un gandarīts par iespēju sniegt savu ieguldījumu holdinga tālākā attīstībā, kas šogad svin savu 30 gadu jubileju."

"LNK Group" padomē strādā arī padomes priekšsēdētājs Aleksandrs Milovs un viņa vietnieks Vadims Milovs, liecina aģentūras LETA informācija.

Patlaban Siksnis ir arī ieguldījumu pārvaldes sabiedrības "Indexo" valdes priekšsēdētājs. Iepriekš Siksnis ir strādājis "Latvijas piena" padomē, kā arī ilgstoši vadīja "Nordea Bank" filiāli Latvijā. Siksnis ir arī finanšu konsultāciju un investīciju uzņēmuma "Callidus Capital" vadošais partneris un dibinātājs, tāpat viņš ieņem vadošus amatus vairāku citu uzņēmumu, piemēram, mobilās maksājumu lietotnes "Monea" izstrādātāja SIA "Monetizator" padomē, informē aģentūra LETA.

Holdings "LNK Group" dibināts 1988. gadā. Tajā ietilpst 18 uzņēmumi, kas darbojas trīs galvenajos virzienos: būvniecībā un ražošanā ("LNK Industries"), aviācijas tehnikas aprēķinos, testēšanā un apkopē ("LNK Aerospace") un nekustamo īpašumu attīstībā ("LNK Properties").

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!