Foto: Europa.eu

Bijušais Rīgas brīvostas pārvaldnieks Leonīds Loginovs, kurš martā beidza pildīt amata pienākumus, kļuvis par sava kādreizējā vietnieka un pašreizējā pārvaldnieka pienākumu izpildītāja Aigara Pečaka ārštata padomnieku, pirmdien ziņo Latvijas Televīzijas (LTV) raidījums "Panorāma".

Loginovu kļūt par padomnieku aicinājis pats Pečaks. Līgums esot terminēts, jo Loginova pakalpojumi vajadzīgi kamēr tiek atrasts jaunais pārvaldnieks.

Kā raidījumam skaidrojusi Rīgas brīvostas preses pārstāve Liene Ozola, Loginova kā padomnieka pienākumos ietilpst informācijas sniegšana, sadarbība ar uzņēmumiem, kas strādās Krievu salā. "Šobrīd ir uzsākti darbi par papildu infrastruktūras izbūvi, Loginova uzdevums būs nodrošināt, ka šie darbi neapstājas pusceļā.

Galvenokārt sagaidīt jauno pārvaldnieku, lai secīgi varētu nodot lietas un garantēt pārmantojamību visos procesos, kas ir Loginova rīcībā un nav citu vadošo darbinieku kompetencē," skaidroja Ozola.

Loginovs kā Pečaka ārštata padomnieks saņem ikmēneša atalgojumu – 3500 eiro pēc nodokļu nomaksas.

Jau ziņots, ka Rīgas brīvostas pārvaldes vadītājs Leonīds Loginovs, kurš savā amatā bijis kopš 1998. gada, 25. janvārī iesniedza atlūgumu, pamatojot to ar vēlmi doties atpūtā. No darba viņš atbrīvots ar 10. martu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!