Foto: LETA
Par preses izdevēja "Mediju nams" valdes priekšsēdētāju kļuvis uzņēmuma jaunais īpašnieks Nauris Kāpostiņš, bet valdes locekļu pienākumus pildīs Ilze Bērziņa un Jānis Austriņš, liecina "Firmas.lv" informācija.

Kāpostiņš ir Anrija Lemberga sievasbrālis, savukārt Austriņš ir Līgas Lembergas vīrs.

Iepriekš valdes priekšsēdētāja pienākumus pildīja Armands Puče, bet valdes locekļi bija Lilita Seimuškāne un Austriņš.

Kā ziņots, maija izskaņā Kāpostiņš kļuva par vienīgo dalībnieku SIA "Mediju nams" mātes kompānijā SIA "MN mediji", kuras līdzšinējie īpašnieki vienādās daļās bija Lilita Seimuškāne, Armands Puče un Uldis Dreiblats.

Preses izdevējs "Mediju nams" pērn strādājis ar 800 027 eiro lieliem zaudējumiem. 2014.gadā uzņēmums nopelnīja 1,579 miljonus eiro, bet vēl gadu iepriekš zaudēja 672 332 eiro. Tikmēr uzņēmuma apgrozījums pērn sarucis par 16%, sasniedzot 1,936 miljonus eiro. 2014.gadā "Mediju nams" apgrozīja 2,326 miljonus eiro, bet 2013.gadā - 2,569 miljonus eiro.

SIA "Mediju nams" izdod laikrakstu "Neatkarīgā Rīta Avīze", nedēļas žurnālus "Māja" un "Vakara Ziņas", mēneša žurnālus "Sporta Avīze" un "Praktiskā Astroloģija", kā arī veido ziņu portālu "nra.lv", digitālu žurnālu ar lietotāja personalizētu saturu "Sofa" un darbojas foto ziņu jomā ar aģentūru "F/64PhotoAgency".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!