Foto: Shutterstock
Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesā ir saņemts maksātnespējas pieteikums no kafejnīcas "DAD Cafe", liecina Maksātnespējas administrācijas mājaslapā pieejamā informācija.

Tiesa maksātnespējas pieteikumu skatīs 3.aprīlī, informēja tiesā.

Maksātnespējas administratora pretendents ir Jānis Avotiņš.

"DAD Cafe" vadītāja Dace Preisa sacīja, ka maksātnespējas process ierosināts finansiālu apsvērumu dēļ. "Diemžēl izmaksas ir lielākas par ieņēmumiem. (..) Tas, ka no malas izskatās, ka cilvēku ir daudz, nenozīmē, ka iet labi, jo kafejnīcā cilvēks visu dienu var pavadīt, pasūtot tikai vienu tējas tasi," norādīja Preisa.

Aģentūras LETA arhīvā rīcībā esošā informācija liecina, ka kopš tā dibināšanas "DAD Cafe" uzstājušies vairāki ievērojami mūziķi, tai skaitā Demiens Raiss un Sandijs Kilpatriks.

SIA "DAD Cafe" dibināts 2006.gada 14.septembrī ar 2840 eiro lielu pamatkapitālu. Uzņēmums nav iesniedzis darbības pārskatu par 2016.gadu, taču 2015.gadā tas strādāja ar 59 778 eiro lielu apgrozījumu un 22 274 eiro lieliem zaudējumiem. Uzņēmumam arī ir reģistrēts 69 462 eiro liels nodokļu parāds Valsts ieņēmumu dienestam, liecina "Firmas.lv" pieejamā informācija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!