Foto: Shutterstock
Par pārtikas ražotāja SIA "Milda KM" valdes priekšsēdētāju ar tiesībām pārstāvēt uzņēmumu atsevišķi iecelta Kete Prūse, ziņo "Lursoft" Klientu portfelis.

Izmaiņas komercreģistrā ierakstītas 14. augustā. Kete Prūse ir vienīgā valdes locekle SIA "Milda KM", un šis ir vienīgais amats, ko viņa ieņem Latvijā reģistrētā kompānijā, liecina "Lursoft" izziņa.

Jauns valdes priekšsēdētājs SIA "Milda KM" bija jāieceļ, jo šī gada jūlijā no amata atkāpās Vilnis Vorobjovs, kurš vadīja uzņēmumu kopš 2015. gada.

SIA "Milda KM" dibināta 1995. gadā. Uzņēmums ražo un tirgo dārzeņu konservus, pamatēdienu un piedevas ar zīmoliem "Milda", "GardiGan" un "Maija un Paija".

Tā pamatkapitāls ir 2 322 000 eiro, un uzņēmums pastarpināti caur kompāniju SIA "GGV Invest" pieder vairākām privātpersonām – pa 31,77% tā kapitāldaļu pieder Gintam Čakānam, Jizhaku Rubanenko un Viesturam Kuļikovskim katram, bet atlikušie 4,69% pieder Gundaram Kuļikovskim.

2017. gadā SIA "Milda KM" apgrozījums bija 2,383 miljoni eiro, savukārt uzņēmuma zaudējumi bija 172 tūkstoši eiro. Tas nodarbināja 46 darbiniekus. Tā kopējie maksājumi valsts kopbudžetā veidoja 256 tūkstošus eiro. Uz šī gada 7. jūliju uzņēmumam bija izveidojies nodokļu parāds 136 tūkstošu eiro apmērā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!