Foto: LETA
Veiktas izmaiņas konditorejas un gatavo produktu ražotāja SIA "Staburadzes konditoreja" valdē, par uzņēmuma valdes priekšsēdētāju ieceļot Guntu Zepu, informē uzņēmums.

Līdz šim Zepa vadīja informācijas un reklāmas pakalpojumu uzņēmumus SIA "Interinfo" un SIA "Baltic Internet Search". Pirms tam strādāja vadošajos amatos ātrās aprites pārtikas produktu ražotāja un izplatītāja "Pepsico Inc." globālā koncerna meitas uzņēmumos Latvijā un Baltijā.

Stājoties jaunajā amatā, Zepa kā prioritātes izvirzījusi strauju uzņēmuma attīstības nodrošināšanu un konkurētspējas palielināšanu gan vietējā, gan eksporta tirgos. "Mērķtiecīgi attīstot uzņēmuma darbību, ir plašas iespējas ar esošajiem un topošajiem produktiem attīstīt arvien jaunus tirgus segmentus pašmāju tirgū, kā arī apgūt jaunus eksporta tirgus. Vienlīdz svarīgi ir pilnveidot uzņēmuma darbību - veicinot ražošanas modernizāciju un attīstot darba efektivitātes iniciatīvas, lai atbilstu nepārtraukti pieaugošajām klientu prasībām pēc visaugstākās kvalitātes. Tādējādi veicinot uzņēmuma izaugsmi, jo atzinīgs pircēju novērtējums ir tas, kas mūs iedvesmo jauniem darbiem un jaunu mērķu sasniegšanai," norāda jaunā vadītāja.

SIA "Staburadzes konditoreja" ietilpst pārtikas uzņēmumu vadības un attīstības, pārtikas produktu tirdzniecības un loģistikas pakalpojumu koncerna "NP Foods" sastāvā, kas nodrošina vienotu vadību un attīstību arī Latvijas uzņēmumos AS "Laima", AS "Staburadze", AS "Gutta" un SIA "Saldumu tirdzniecība".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!