Foto: F64

Maksātnespējīgās AS "Latvijas Krājbanka" ("Krājbanka") administratoram šonedēļ izdevies pārdot daļu bankas autoparka un vairākus nekustamos īpašumus, portālam "Delfi" sacīja bankas administratora "KPMG Baltics" pārstāvis Oskars Fīrmanis.

Izdevies izsolīt kopumā 10 transporta vienības, tostarp, auto piekabi, kā arī piecus nekustamos īpašumus. Izsoļu sākumcena bijusi ap 620 000 latiem, taču patlaban vēl nav zināms, par kādu summu un kam šie īpašumi pārdoti.

Jau ziņots, ka šonedēļ neizdevās pārdot "Krājbankas" luksusauto - "Lamborghini" un "BMW", jo izsolei nebija pieteicies neviens pretendents. Tiek lemts par atkārtotas izsoles rīkošanu.

Rīgas apgabaltiesa 8.maijā nolēma sākt "Krājbankas" bankrotu. Bankrotu lūdza sākt "Latvijas Krājbankas" administrators - revīzijas kompānija "KPMG Baltics", kas secināja, ka neviens no četriem saņemtajiem bankas sanācijas priekšlikumiem nav praktiski realizējams. Arī Finanšu un kapitāla tirgus komisija apstiprināja bankrota procedūru kā bankas maksātnespējas risinājumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!