Foto: LETA

Līdz ar Vidzemes tirgus pārņemšanu Rīgas Centrāltirgus pamatkapitāls pieaudzis par 4,84 miljoniem eiro, apstiprināja Centrāltirgus pārstāvis Aleksandrs Šuņins

Kā liecina "Firmas.lv" pieejamā informācija, pamatkapitāla pieaugums reģistrēts 22. oktobrī, un patlaban pieaudzis līdz 15,17 miljoniem eiro.

Centrāltirgus pamatkapitālā iekļautais īpašums sastāv no 20 028 kvadrātmetrus liela zemesgabala, vairākiem tirdzniecības paviljoniem, saldētavas un apsardzes ēkas.

Kā liecina "Firmas.lv" dati, AS "Rīgas Centrāltirgus" pērn strādājusi ar 7,03 miljonu eiro lielu apgrozījumu un 796 163 eiro zaudējumiem.

Jau vēstīts, ka šovasar Rīgas dome pieņēma lēmumu par Vidzemes tirgus ieguldīšanu Rīgas Centrāltirgus pamatkapitālā, lai īstenotu tirgus pilnīgu atjaunošanu.

Domes uzticētie pienākumi RCT paredz līdz novembrim īstenot divu ēku demontāžu, ko nepieciešams veikt, lai sakārtotu tirgus teritoriju. Laika posmā no jūlija līdz martam plānots pabeigt turpmākās apsaimniekošanas scenāriju pilnīgu izstrādi un 2019.gada maijā sākt izvēlētā scenārija realizāciju. Pilnībā tirgu atjaunot plānots līdz 2022.gada beigām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!