Foto: Shutterstock

Pēc konkursa "Jaunais vilnis" aiziešanas Jūrmalas viesnīcas kļūs aktīvākas un sāks vairāk konkurēt ar Rīgas viesnīcām, aģentūrai BNS prognozēja Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācijas (LVRA) prezidents Jānis Vālodze.

"Viegli tām [viesnīcām] nav. Jūrmala ir tāda ļoti aktīva palikusi, vismaz iepriekš es to tā nejutu. Domāju, ka Jūrmala tagad varētu radīt arī mazliet lielāku konkurenci Rīgas viesnīcām nekā iepriekš," sacīja Vālodze.

Viņš norādīja, ja pērnā vasara Jūrmalas viesnīcu sfērā bija skaidra un sakārtota, ar stabilu vidējo pakalpojumu cenu, tad šogad situācija ir citādāka. "Tagad tā "spēle" būs citādāka - Jūrmala ar savu cenu būs daudz atraktīvāka un pieejamāka. Tagad viņi arī aktīvi strādā, lai zaudētā segmenta vietā dabūtu ko citu," pauda Vālodze.

Jau vēstīts, ka starptautiskais jauno populārās mūzikas izpildītāju konkurss "Jaunais vilnis" Jūrmalā vairs nenotiks - no šā gada to rīkos Krievijas pilsētā Soči.

LVRA ir dibināta 1993.gadā un apvieno naktsmītnes un sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumus profesionālai sadarbībai. Asociācijā ir vairāk nekā 200 biedru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!