Foto: LETA
Picēriju tīkls "Pica Lulū" pērn audzējis apgrozījumu un peļņu, bet šogad turpina darbu pie franšīzes modeļa izstrādes, liecina "Firmas.lv" informācija.

"Picu Lulū" pārvaldošā uzņēmuma SIA "Later LTD" apgrozījums pērn bija 4,65 miljoni eiro, kas ir par 19,75% vairāk nekā 2013.gadā, kad apgrozījums bija 3,88 miljoni eiro. Uzņēmuma peļņa pērn bija 377 398 eiro, kas ir par 47% vairāk nekā 2013.gadā, kad peļņa bija 256 835 eiro.

Vadības ziņojumā teikts, ka finanšu rezultāts panākts, uzturot augstu kvalitāti, pārsvarā izmantojot Latvijas ražotāju produkciju, nodrošinot un izpildot 49 minūšu piegādes garantiju, mērķtiecīgi paplašinot piegādes zonu un veicinot klientu lojalitāti zīmolam.

Šogad tiek turpināts sāktais darbs pie franšīzes modeļa izstrādes. Tiek veikti pasākumi, lai apzinātu un izpētītu precīzu franšīzes virzienu atkarībā no ārvalstu potenciāla franšīzes veiksmīgā attīstībā.

Uzņēmums šogad Latvijas tirgū plāno apgrozījuma pieaugumu par 8%, turpinot attīstīt gan ātru apkalpošanu picērijās, gan nodrošinot kvalitatīvu un ātru picu piegādi Rīgā.

"Picas Lulū" menedžeru komanda turpina sākto darbu informācija tehnoloģiju programmu izstrādē, izveidojot unikālu piegādes programmatūru. Tāpat tiek turpināta kvalitatīvas darbinieku apmācības un talantu virzīšanas sistēmas izstrāde, kā arī iekšējo procesu automatizācija.

SIA "Later LTD" dibināta 1993.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 57 084 eiro. "Later LTD" īpašnieki ir Elmārs Tannis (50%), Pēteris Ints Ruģelis (39,93%) un Kaspars Sūniņš (10,07%).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!