Foto: Shutterstock
Picēriju tīkls "Pica Lulū" šogad varētu izveidot pirmo franšīzi ārpus Latvijas, informēja "Picas Lulū" pārstāve Inese Vētra.

Viņa norāda, ka par "Picu Lulū" interesi līdz šim ir izrādījuši vairāki sadarbības partneri no Rietumeiropas. Tāpat patlaban notiek sarunas gan par iespējamu kopuzņēmumu dibināšanu, gan par franšīzu tirgošanu.

"Šis nav pirmais gads un pirmā reize, kad par "Picas Lulū" zīmolu interesi izrāda ārvalstu investori, bet tieši šogad esam pārliecināti un sagatavoti startam ārpus Latvijas. Tāpat esam atvērti sarunām arī par dažādiem sadarbības modeļiem," atzīmē Vētra.

Viņa arī skaidro, ka "Pica Lulū" lūkojas tikai Eiropas virzienā, jo uzņēmums šajos tirgos saredz lielāku potenciālu. Tāpat arī rietumu biznesa kultūra ir uzņēmumam tuvāka un labāk saprotama.

Sīkāka informācija patlaban vairs nav pieejama, atzīst Vētra, piebilstot, ka jaunumi šajā jautājumā varētu būt tuvāko nedēļu vai mēnešu laikā.

Kā ziņots, "Later LTD" peļņa pērn sasniegusi 256 835 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija. Salīdzinot ar 2012.gadu, kad peļņa bija 171 029 eiro, tas ir pieaugums par 50,1%. Savukārt uzņēmuma apgrozījums pērn bija 3,9 miljoni eiro, kas, salīdzinot ar 2012.gadu, kad apgrozījums bija 3,3 miljoni eiro, ir pieaugums par 17%.

SIA "Later LTD" dibināta 1993.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 57 199 eiro. "Later LTD" īpašnieki ir Elmārs Tannis - 50%, Pēteris Ints Ruģelis - 39,93% un Kaspars Sūniņš - 10,07%.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!