Foto: DELFI
Pēc pārdošanas izsolē uz laiku darbību apturējušais "Radio 101" sola turpināt darbību un tuvākajā laikā ēterā izskanēt jaunā kvalitātē, portālu "Delfi" informēja "Radio 101".

Radio sola turpināt "iesākto virzienu – būt par tirgus vadošo radio kvalitatīvas mūzikas atskaņošanā, daudzpusīgas un objektīvas informācijas atspoguļošanā, un radošu izklaides jomā".

"Nenoliedzami ir sagaidāmas arī pārmaiņas ētera plānojumā, lai maksimāli apmierinātu mūsu klausītāju audio vizuālās vēlmes attiecībā gan uz saturu, gan mūziku," teikts paziņojumā medijiem. Par gaidāmajām izmaiņām plašāku informāciju radio sola sniegt 14.maijā.

Jau ziņots, ka Trešdien translāciju uz vairākām stundām bija pārtraucis "Radio 101", kura kapitāldaļas otrdien tika pārdotas izsolē. No rīta radio ēterā skanēja tikai viena dziesma – "The Doors" izpildītā "The end", bet pusdienlaikā radio viļņos bija klusums. Savukārt vēl pēc pāris stundām radio atsācis raidīt ierastā režīmā.

Otrdien izsolē kādai fiziskai personai tika pārdotas "Radio 101" juridiskās īpašnieces SIA "TeleMedia centrs" un tās meitasuzņēmumu SIA "Radio Trīs" un SIA "Radio Zemgale" kapitāldaļas, portālu "Delfi" informēja likvidējamās AS "Latvijas Krājbanka" ("Krājbanka") administratora SIA "KPMG Baltics" pārstāvis Oskars Fīrmanis.

Izsolē piedalījās deviņi dalībnieki. Visaugstāko cenu, kas vairākas reizes pārsniedz sākuma cenu, piedāvāja viena fiziska persona, kurai šī summa ir jāsamaksā 14 dienu laikā, lai darījums būtu oficiāli noticis. Līdz ar to pirms šī darījuma oficiālas reģistrācijas nekāda informācija par pircēju un darījuma summu netiks atklāta.

Izsoles sākuma cena bija 50 000 latu.

"Radio 101" juridiskais īpašnieks "TeleMedia centrs" reģistrēts 2010.gada 5.janvārī un līdz 24.martam pilnībā piederēja Sergejam Fiščenko. 24.martā par "TeleMedia centra" īpašnieku kļuva bijušais "Radio SWH" finanšu direktors, "Radio 101" valdes priekšsēdētājs Edgars Mencis.

Uzņēmums nodarbojas ar radio programmas sagatavošanu un pārraidīšanu, reklāmas pakalpojumu sniegšanu. Sabiedrība veido radio programmu ar nosaukumu "Radio 101", kas tiek pārraidīta Rīgā un Liepājā, gan arī caur meitasuzņēmumiem Vidzemē un Zemgalē.

Lai nodrošinātu sabiedrības darbību un izstrādāto projektu realizāciju, sabiedrība 2011.gadā palielināja pamatkapitālu līdz 221 250 latiem. Lai nepieļautu likviditātes risku, uzņēmuma valde meklēja iespējas 2012.gadā piesaistīt papildu finanšu resursus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!