Foto: LETA

SIA "Cube aģentūra" uzvarējusi AS "RB Rail" iepirkumā par dzelzceļa projekta "Rail Baltica" mājaslapas uzturēšanu un attīstīšanu, liecina paziņojums Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

"Cube aģentūra" minētos pakalpojumus turpmākos trīs gadus sniegs par 74 000 eiro.

Iepirkumā paredzēts attīstīt divas mājaslapās, kā arī aģentūrai būs jārada digitālās aplikācijas un video grafikas izvietošanai mājasalpā. Tāpat aģentūrai būs jānodrošina mājaslapas vizuālais noformējums un jānodrošina mājaslapas funkcionalitāte.

Kā liecina SIA "Firmas.lv" informācijas, SIA "Cube aģentūra" reģistrēta 2011. gadā. Tās pamatkapitāls ir 2844 eiro. Uzņēmums vienādās daļās pieder Mikam Miķelsonam un Mārcim Miķelsonam-Germam.

"Cube aģentūra" 2017. gadu noslēdza ar 1 074 844 miljonu eiro lielu apgrozījumu un zaudējumiem 95 565 eiro apmērā.

"Rail Baltica" projekts paredz izveidot Eiropas standarta sliežu platuma dzelzceļa līniju no Tallinas līdz Lietuvas un Polijas robežai, lai tālāk ar dzelzceļu Baltijas valstis būtu iespējams savienot ar citām Eiropas valstīm.

"Rail Baltica" izmaksas sasniegs 5,8 miljardus eiro, ieskaitot atzaru, ko nolemts izbūvēt starp Kauņu un Viļņu. Daļa izmaksu tiks segtas no Eiropas Savienības līdzekļiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!