Foto: Publicitātes foto
Metāla durvju un logu ražotājas SIA "Skonto Plan Ltd" valdē notikušas izmaiņas, darbu tajā pārtraucot līdzšinējam valdes loceklim Guntim Rāvim, liecina "Firmas.lv" informācija.

Rāvja vietā valdes locekļa amatā darbu sācis Kārlis Roznieks, savukārt valdes priekšsēdētājas amatā iecelta Ieva Līmeža, kas no 2012.gada augusta ieņēma uzņēmuma valdes locekļa amatu.

Rāvis "Skonto Plan Ltd" valdes locekļa amatā darbojās kopš 2005.gada, bet līdz tam ieņēma arī izpilddirektora un prezidenta amatus.

Jaunieceltais valdes loceklis Roznieks patlaban ieņem amatus vēl piecos uzņēmumos - SIA "Skonto Prefab", SIA "Baltijas serviss", SIA "Betonsistēmas" un valdes priekšsēdētāja amatu SIA "Skonto enterprises", kā arī ir kapitāldaļu turētājs uzņēmumos "Baltijas serviss", "Betonsistēmas" un SIA "Siam Express".

"Skonto Plan Ltd" īpašnieki ir SIA "GRIF 2" (80,14%), Irina Simoņenkova (8,43%), Iļja Solomatins (8,43%) un Ivars Millers (3%).

2011.gadā "Skonto Plan Ltd" apgrozījums bija 13,88 miljoni latu un uzņēmums strādāja ar 585 000 latu peļņu. Uzņēmums reģistrēts 1992.gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!