Foto: F64

Rīgas pašvaldības uzņēmuma SIA “Rīgas namu pārvaldnieks” valdes locekle Inga Bulgarina tikai dažas dienas pēc iecelšanas amatā to atstājusi, ziņo “Lursoft” Klientu portfelis.

Pagājušajā nedēļā, 24. maijā Inga Bulgarina tika iecelta par SIA “Rīgas namu pārvaldnieks” valdes locekli, bet jau 30. maijā viņa uzņēmumam paziņojusi, ka atstāj valdes locekļa amatu. 31. maijā arī attiecīgas izmaiņas ierakstītas komercreģistrā.

Inga Bulgarina iepriekš jau darbojusies pašvaldības uzņēmuma valdē no 2013. gada līdz 2017. gada novembrim. "Lursoft" izziņa liecina, ka Inga Bulgarina šobrīd nav amatpersona nevienā Latvijā reģistrētā kompānijā.

“Rīgas namu pārvaldnieks” valdē turpina darboties valdes priekšsēdētājs Aivars Gontarevs, kā arī valdes locekļi Ivo Lecis, Rolands Pogulis un Ardis Pāvilsons.

“Rīgas namu pārvaldnieks” dibināts 2010. gada beigās un sniedz daudzdzīvokļu dzīvojamo māju pārvaldīšanas un teritorijas apsaimniekošananas pakalpojumus Rīgas pilsētā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 5,12 miljoni eiro, un tas pilnībā pieder Rīgas pilsētas pašvaldībai.

2016. gadā “Rīgas namu pārvaldnieks” apgrozījums bija 58,98 miljoni eiro, un tā peļņa pēc nodokļiem bija 505 tūkstoši eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!