Foto: Shutterstock

Īrijas zemo cenu aviokompānija "Ryanair" arī piektdien, 22.septembrī, atcēlusi divus reisus starp Rīgu un Londonu, pavēstīja starptautiskajā lidostā "Rīga".

"Ryanair" atcēlis reisu Londona/Stansteda-Rīga ar plānoto ielidošanas laiku plkst.10.50 un Rīga-Londona/Stansteda ar plānoto izlidošanas laiku plkst.11.30.

"Lidostas Informācijas centrs saņem nedaudz vairāk zvanu kā ikdienā, cilvēkiem interesējoties par "Ryanair" reisiem, taču nekāda ažiotāža nav vērojama," pauda lidostā.

Jau ziņots, ka "Ryanair" atcēlis arī divus otrdien plānotos reisus starp Rīgu un Londonu.

"Ryanair" 15.septembrī paziņoja, ka nākamo sešu nedēļu laikā atcels 40 līdz 50 avioreisu dienā, kas ir mazāk nekā 2% no uzņēmuma kopējā lidojumu skaita, lai tādā veidā uzlabotu precizitāti. Kopumā tiks atcelti 1680 līdz 2100 avioreisu.

Lidsabiedrības paziņojuma bija norādīts, ka reisu atcelšana nepieciešama, jo aviokompānijai rada problēmas lidmašīnu kavēšanās, kas notiek laikapstākļu un gaisa satiksmes dispečeru streiku dēļ, kā arī kavēšanās, par kurām ir atbildīga gaisa satiksmes kontrole.

Vienlaikus "Ryanair" arī atzinis, ka pieļāvis haosu darbinieku atvaļinājumu plānošanā un ka nākamo sešu nedēļu laikā aviokompānijas pilotiem un stjuartiem ir jāpiešķir uzkrātie atvaļinājumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!