Foto: Publicitātes attēli

No ceturtdienas Rīgas reģionā deviņdesmit megahercu frekvencē ēterā skan jauns radio - "Radio SWH Gold", bet no 13.februāra “Radio SPIN FM” kļūs par interneta radio, portālu “Delfi” informēja "Radio SWH" Pašreklāmas daļā.

"Radio SWH Gold" ir piepulcējies akciju sabiedrības "Radio SWH" saimei, kurā jau ir "Radio SWH", "Radio SWH Plus", "Radio SWH Rock" un "Spin FM", kas līdz šim skanēja šajā frekvencē.

Turpmāk "Spin FM" būs dzirdams internetā. "Spin FM" lielākā daļa klausītāju ir aktīvi jaunieši vecumā no 18 līdz 25 gadiem, kas ikdienā ļoti plaši izmanto internetu.

Domājot par savu klausītāju, vietnē "www.spinfm.lv" ir izveidota jauna, interaktīva mājaslapa ar daudz plašākām iespējām jauniešiem piedalīties "Spin FM" programmas veidošanā.

Radio ''SWH Gold" ir dzirdams Rīgā un tās apkārtnē frekvencē FM 90 megaherci (MHz), savukārt interneta vietnē "www.radioswhgold.lv" tas klausāms visā pasaulē.

Radio "SWH Gold" atskaņo 80. un 90.gadu mūziku - "Soft Pop", "Lounge" un "Contemporary Easy Listening". Darba dienās bez 10 minūtēm apaļā stundā, laikā no plkst.8 līdz 18 radio ēterā dzirdamas AS "Radio SWH" ziņu dienesta gatavotās ziņas, kas skan pamīšus gan latviešu, gan krievu valodā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!