Foto: Publicitātes foto

Turpinot attīstību eksporta tirgos un gatavojoties pieprasījuma pieaugumam Ziemassvētkos un Jaunajā gadā, kosmētikas ražotājs "Stenders" saņēmis bankas "Citadele" izsniegtu 1,6 miljonu eiro (1,12 miljoni latu) kredītlīniju, portālu "Delfi" informēja bankā.

2013.gadā "Stenders" plāno sasniegt 8 miljonu eiro (5,6 miljoni latu) apgrozījumu, galvenokārt pateicoties izaugsmei eksporta tirgos un jaunu partneru piesaistei, kā arī jaunu produktu iekļaušanai sortimentā un citu pārdošanas kanālu attīstībai.

""Stenders" turpina attīstīties jau otro gadu pēc kārtas sasniedzot 25% izaugsmi. Palielinoties veikalu skaitam un pieaugot ražošanas intensitātei, pieaug arī vajadzība pēc apgrozāmajiem līdzekļiem. Esam vienojušies ar banku "Citadele" par finansējuma piesaisti apgrozāmo līdzekļu nodrošināšanai ikdienas darbībai un arī sezonālajām vajadzībām 1,6 miljonu eiro apjomā. "Citadele" ir izrādījusi augstu ieinteresētību un izpratni par mūsu uzņēmuma finansējuma vajadzībām. Esam pārliecināti par sekmīgu un ilgstošu sadarbību," saka "Stenders" finanšu direktors Rolands Pupkevičs.

"Stenders" produktus var iegādāties vairāk ne kā 225 veikalos 23 pasaules valstīs - Latvijā, Igaunijā, Lietuvā, Zviedrijā, Somijā, Norvēģijā, Šveicē, Austrijā, Vācijā, Krievijā, Baltkrievijā, Gruzijā, Kazahstānā, Kirgizstānā, Armēnijā, Ukrainā, Horvātijā, Slovēnijā, Ungārijā, Polijā, Japānā, Ķīnā, Saūda Arābijā.

Kosmētikas ražotāja SIA "Stenders" peļņa 2012.gadā bija 205 210 lati, bet 2011.gadā - 18 287 lati. Savukārt "Stendera" apgrozījums pērn bijis 4,55 miljoni latu, kas ir par 24,2% vairāk nekā 2011.gadā, kad apgrozījums bija 3,66 miljoni latu, liecina aģentūras LETA arhīvs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!