Foto: LETA

"TV3 Latvia" un "Baltcom" noslēguši jaunu līgumu par kanāla TV3 pārraidīšanu, tā biznesa portālu "Nozare.lv" informēja mediju koncerna "Modern Times Group" (MTG) sabiedrisko attiecību vadītāja Marta Zandersone.

"Šodien uzņēmumi "Baltcom" un "TV3 Latvia" parakstījuši jaunu līgumu, kas nodrošinās kanāla TV3 translāciju "Baltcom" klientiem arī turpmāk. Līguma detaļas ir konfidenciālas, puses vienojušās tās neatklāt," norāda Zandersone.

"Baltcom" valdes priekšsēdētājs Vojko Rovere norāda: "Esam gandarīti, ka ir izdevies panākt savstarpēji pieņemamu vienošanos par TV3 retranslāciju, jo tas nozīmē, ka arī turpmāk mūsu klienti varēs skatīties šo televīzijas kanālu. TV3 būs pieejams "Baltcom" klientiem gan kabeļtelevīzijā, gan digitālajā televīzijā, gan arī interaktīvajā televīzijā, ar ko klientus plānojam iepazīstināt jau maijā".

Arī "Baltcom" norāda, ka vienojušies neizpaust līguma detaļas.

Kā ziņots, martā MTG un "Baltcom TV" vienojās par diviem mēnešiem pagarināt līgumu par TV3 retranslāciju, savukārt ar "Lattelecom" vienošanos nepanāca.

MTG iepriekšējais līgums ar abām kompānijām par TV3 translāciju beidzās 31.martā.

Skandināvijas mediju koncernam "Modern Times Group" (MTG), kurš kopš 1998.gada darbojas Latvijā, pieder telekanāli TV3, "3+", TV6, LNT, TV5 un "Latvijas Mūzikas kanāls".

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, SIA "Baltcom TV" dibināta 1991.gadā. "Baltcom" ir viens no lielākajiem elektronisko sakaru un elektroenerģijas uzņēmumiem Latvijā, kas piedāvā analogās un interaktīvās digitālās TV pakalpojumus, ātrgaitas internetu un fiksēto telefonsakaru pakalpojumus, kopš 2013.gada augusta arī elektroenerģijas tirdzniecības pakalpojumus mājsaimniecībām.

"Baltcom TV" īpašnieki ir "RPAX One S.A.", kam pieder 99,96% akciju, un VAS "Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs" ar 0,04% uzņēmuma daļu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!