Foto: LETA

Viesnīca "Latvija" mainījusi nosaukumu uz "Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel", portāls "Delfi" uzzināja uzņēmumā.

Jaunais nosaukums labāk atklāj viesnīcas būtību un izceļ būtiskus viesnīcas pārdošanas punktus – Baltijā lielāko konferenču centru ar 16 daudzfunkcionālām un modernām konferenču un pasākumu telpām, kas aizņem vairāk nekā 2060 kvadrātmetrus un var uzņemt līdz pat 2500 cilvēkiem, kā arī ekskluzīvo pieczvaigžņu SPA ESPA Rīga, kas atrodas viesnīcas telpās.

Viesnīca nosaukuma maiņu piedzīvojusi jau iepriekš. Tā celta 1979. gadā, un tās sākotnējais nosaukums bija „Intūrists". Vēlāk, mainoties īpašniekam, tās jaunais īpašnieku uzņēmums "Linstow" AS pievienoja viesnīcu "Reval Hotel" viesnīcu tīklam, un tā tika pārdēvēta par "Reval Hotel Latvija".

2010. gada jūnijā "The Rezidor Hotel Group", kas ir viena no visstraujāk augošajām kompānijām pasaulē, paziņoja par vadības līgumu ar Norvēģijas nekustamā īpašuma attīstības uzņēmumu "Linstow AS" par 10 "Reval Hotels" veisnīcu Baltijas valstīs un Krievijā zīmolu maiņu, ieskaitot arī "Reval Hotel Latvija", kas mainīja nosaukumu uz "Radisson Blu Hotel Latvija".

"Radisson Blu" ir viens no pasaulē vadošajiem viesnīcu zīmoliem ar vairāk nekā 280 viesnīcu plašu tīklu 62 pasaules valstīs. Esot pasaulē atpazīstams kā zīmols ar "Hotels Designed to Say YES!" atpazīstamības zīmi, "Radisson Blu" tīkla viesnīcas piedāvā spilgtu, līderim cienīgu vizuālo stilu, kurā baudījums atrodams pat sīkākajās detaļās. Radisson Blu viesnīcas ir izvietotas lielāko pilsētu centrālajos rajonos, lidostu tuvumā un atpūtas ceļojumu galapunktos.

"Radisson Blu" ir daļa no "Carlson Rezidor Hotel Group".

"Rezidor Hotel Group" ir viens no dinamiskākajiem viesnīcu uzņēmumiem pasaulē. Tas ietilpst "Carlson Rezidor Hotel Group". Grupa lepojas ar vairāk nekā 430 strādājošām un sagatavošanā esošām viesnīcām, kas piedāvā vairāk nekā 95 000 istabu 70 valstīs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!