Foto: Shutterstock
Nevar noliegt, ka 21. gadsimts ir sociālo tīklu ēra, kurā visi dzīves prieki un nieki tiek atspoguļoti vairāku tīklu profilos. Fotogrāfijas – tā ir liela daļa mūsu ikdienas, tomēr noteikti esi ievērojusi, ka dažām dāmām bildes izskatās daudz krāšņākas un pārdomātākas. Protams, liela nozīme ir arī izvēlētajam apģērbam, tāpēc šoreiz piedāvājam padomus, kā vienreizēji izskatīties fotogrāfijās un ko vilkt, lai tās būtu baudāmākas.

Runājot par apģērbu, patiesību sakot, labi izskatīsies viss, kas ir gaumīgs. Tas var būt pieguļošs svīteris, kas izcels sievišķīgās aprises un auguma līnijas, bet tikpat labi – lielie, platie džemperi, kas vēl joprojām nav zaudējuši savu aktualitāti.

Lai izskatītos slaidāka, uzģērbt var bikses ar paplatinātām starām un augstu jostas vietu, bet augšdaļai izvēlies pieguļošu krekliņu vai blūzīti. Kombinē šo apģērba gabalu ar augstpapēžu kurpēm un izskatīsies vizuāli slaidāka.

Vasarā nekas neizskatās tik labi kā svārki un kleitas. Pirmkārt, neizvēlies kleitas vai svārkus pārāk īsus, jo noteikti nevēlies, lai netīšām fotogrāfijā tiktu atsegts un citiem atklāts nedaudz vairāk nekā vēlies. Optimālais svārku garums, kas ideāli izskatās teju ikvienai, ir līdz ceļgaliem. Protams, arī svārku modē aktuāla būs augstā jostas vieta, taču, ja ģērb kleitu, vasarā vari atļauties atkailināt plecus.

Runājot par kleitām, noteikti nevar piemirst arī šīs vasaras hitu – valdzinošās mežģīņu kleitas.

Tāpat akcentu vari likt uz aksesuāriem – labi pamanāmi auskari, salmu cepurīte vai žilbinoši gredzeni. Ja vēlies paeksperimentēt, satriecoši izskatās arī hennas tetovējumi, kuri var rotāt roku, kāju vai kādu citu ķermeņa daļu. Tie noteikti ienesīs vasarīgas vēsmas ikdienā!

Esi radoša arī krāsu izvēlē. Ja es iesauļojusies, lieliski izskatīsies baltas drānas, bet tikpat labi izskatīsies arī košas krāsas – zaļš, sarkans, dzelts un raibs kā ziedu lauks.

Tāpat, protams, fotogrāfijās liela nozīme ir tavai pozai – ir veidi, kā izskatīties par kripatiņu labāk. Piemēram, "Purewow" ierosina nedaudz pastiepties uz pirkstgaliem, ja tiek uzņemta fotogrāfija pilnā augumā, bet tikpat labi izskatīsies arī vienkārši augstpapēžu kurpes – tās vizuāli sievieti padara slaidāku un, protams, arī garāku. Labi izskatīsies arī svara koncentrēšana uz vienas kājas un otras kājas neliela ieliekšana. Protams, iztaisno muguru, pacel zodu. Tiesa, atminēties vajag arī to, ka dažkārt bieži vien nesamākslotas bildes, kurās tverts mirklis, izskatās daudz labāk.

Raksts tapis tematiskā projekta "Domina Shopping vasara" ietvaros.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!