Foto: Liene Pētersone
Ceturtdien, 1.martā, notika Latvijas 2017. gada kāzu fotokonkursa apbalvošanas ceremonija, kurā piedalījās labākie kāzu fotogrāfi no visas Latvijas. Svinīgajā apbalvošanas ceremonijā vairākās kategorijās tika apbalvoti prasmīgākie un radošākie mirkļu tvērēji, kā arī izvirzīts aizvadītā gada labākais Latvijas kāzu fotogrāfs.

Fotokonkursa apbalvošanas laikā tika nominēti labākie Latvijas kāzu fotogrāfi 10 dažādās kategorijās: gatavošanās, ceremonija, emocijas, bērni, portrets, jaunais pāris, detaļas, svinības, humors un gaismas spēles.

Konkursu vērtēja Eiropas līmeņa fotogrāfi no dažādām valstīm, par labāko fotogrāfu izvirzot Intu Lankovsku, otrajā vietā ierindojot Vilni Slūku, bet trešajā – Mārci Baltskaru. Vairāk informācijas par vietām un citiem laureātiem ir atrodama Latvijas Kāzu fotogrāfu asociācijas mājaslapā.

Šis bija devītais kāzu fotokonkurss Latvijā, turklāt, pēc iesūtīto fotogrāfiju skaita, tas ir arī lielākais visā Baltijā. Šajā fotokonkursā piedalījās 70 autori, kuri iesūtīja kopumā 1135 fotogrāfijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!