Katoļu priesteris Andrejs Mediņš uzskata, ka vecāku, it īpaši tēvu, vislielākais grēks ir kopā nebūšana ar saviem bērniem. Viņš norāda, ka tieši no šāda attiecību modeļa rodas nākamie bezatbildīgie un gļēvie vīrieši. Raidījumā "Sieviete. Personīgi" Mediņš atklāj nepareizās darbības vīriešu izpildījumā.

"Viņi ātri cenšas tikt vaļā no atbildības, visu nogrūst sievietei – viņš ir atnācis mājās, viņš ir strādājis pa dienu, tagad viņš noliek naudas čupu un saka: "Zini – tagad man labas vakariņas, profesionālu seksu un mierīgu vakaru pie televizora"," stāsta katoļu priesteris.

Mediņš norāda, ka vīrietim neinteresē laiks pēc darba kopā ar bērniem: "Viņam šķiet, ka viņš sevi realizē, savu artavu nolicis – viņš strādā un atdod visu, ko sieva vēlas." Tad sievietei tālāk ir jātiek galā ar visu pašai – mājsaimniecību, bērnu audzināšanu, apģērbšanu, mācīšanos un visu pārējo.Tēvu vislielākais grēks ir kopā nebūšana ar saviem bērniem – tieši no šāda attiecību modeļa rodas nākamie bezatbildīgie un gļēvie vīrieši, uzskata Mediņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!