Bijusī basketboliste Anete Jēkabsone-Žogota pilnvērtīgu laulāto dzīvi ar vīru aizvada pēdējo divu gadu garumā. Aktīvās karjeras laikā viņai bieži nācās būt ārpus Latvijas – kā tas ietekmējis attiecības, sportiste stāsta raidījumā "Starp mums runājot".

"Manam vīram arī ir tuva saikne ar sportu," iesāk Jēkabsone-Žogota skaidrojot, kā izdevies abu attiecības noturēt balansā. "Viņš ir kaislīgs sporta fans jebkurā sporta veidā, nu, vairāk hokejā."

Sieviete arī piebilst, ka viņai pat esot traucējis, ka vīrs bija ar viņu: "Jo man bija savs ritms, savs režīms. Laulība dzīvo līdzi tam visam. Ja katram ir sava nodarbe un tev patīk tas, ko tu dari, un tev sanāk, nav laika domāt par kašķiem vai problēmām." Viņa atklāj, ka sazināties palīdzējušas mūsdienās pieejamās iespējas caur "Skype" un "Whatsapp", kā arī nenoliedz, ka tā bijusi nevis kopdzīve, bet līdzāspastāvēšana.

Šobrīd aktīvo sportistes karjeru Jēkabsone-Žogota ir beigusi. Uz jautājumu, kā ar vīru sadzīvo tagad, viņa atbild sekojoši: "Teikšu godīgi, pirmo mēnesi varbūt bija tāda berzēšanās – "tu noliki to, tu neizdarīji to", jo tā tava ikdiena bija pavisam citādāka, un tagad bija jārēķinās, ka tomēr ir tas otrs cilvēks. Bet ir jauki, un es esmu ļoti priecīga, ka beidzot tas brīdis man pienāca, ka varam veltīt pilnvērtīgu dzīvi viens otram."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!