Ir tādas sievietes, kurām vīrieši visu laiku izrāda uzmanību un dāvina kādus iepriecinājumus, un tādas, kurām dāvanas nesniedz neviens. Iespējamos iemeslus un dažādos sieviešu raksturus sarunu šovā "Starp mums runājot" komentē žurnālists Ansis Bogustovs.

Ansis uzsver, ka pašam īsti nepatīkot untumainas sievietes, bet nenoliedz, ka viņām reizēm ir tiesības tādām būt. "Tā ir daļa no sievišķības. Es domāju, ka tās sievietes arī kaut kādā mērā aplido – tās, kuras atļaujas uz brīdi būt vājas, aizmāršīgas, uz mirkli būt vienkārši emocionālas." Bogustovs uzskata, ka ir sievietes, kuras var nosaukt par tankiem un traktoriem, un tām dāvanas vīrieši arī nepasniedz. "Tās, kurām visu laiku ir darbs, darbs, pienākums…"

Viņš nenoliedz, ka arī viņa sieva bijusi pirmā, kur skaļi pateikusi, ka mīl. "Pēc tam es teicu – yes, es arī tevi mīlu, tikai nevarēju saņemties pārspļaut pār lūpu. Tas nav normāli, es piekrītu, ka vīrietim būtu jābūt tam traktoram, kurš pasaka: "es tevi mīlu", un viss."

"Es uzskatītu, ka nav smuki, ka meitene gaida un puisis kavē pie "Laimas" pulksteņa. Es vienmēr kavēju, bet ne pie "Laimas" pulksteņa," smejot atzīst Bogustovs, uzsverot, ka uz šāda veida tikšanās reizēm parasti ierodas laikus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!