Pērnā gada izskaņā Antra Stafecka nāca klajā ar paziņojumu, ka šķiras no sava vīra un bērnu tēva Ģirta, bet jau pēc pāris mēnešiem arī jaunās attiecības ar grupas "Otra puse" ģitāristu Jāni Čubaru netika vairs slēptas. Par to, kā jaunajās attiecībās jūtas pati Stafecka, viņa skaidrojusi sarunu šovā "Starp mums runājot".

"Noteikti šīs jaunās attiecības mani ļoti iedvesmo. Tas ir tas, kas liek tev justies sievišķīgai," teic Stafecka. "Šīs vīrietis mani ļoti mīl. Es jūtos ļoti labi. Protams, visiem attiecībās pienāk brīdis, kad vajag pakašķēties, man jau arī patīk tas tornado, bet, par laimi, mēs esam ļoti līdzīgi – gan vizuāli, gan rakstura iezīmēs. Visiem draugiem jau zināms, ka mēs esam bijuši labākie draugi kādus septiņus gadus. Tas ir ļoti dīvaini, tāpēc man ir grūti runāt par šīm attiecībām. Turklāt es tikai nesen oficiāli esmu izbeigusi savu laulību," stāsta dziedātāja, piebilstot, ka tagadējās attiecības viņai šobrīd ir ļoti svarīgas.

Runājot par iepriekšējās attiecībām ar Ģirtu, Stafecka teic tā: "Es varu teikt milzīgi lielu paldies savam bērna tēvam, viņš mani ir atbalstījis vairāk, nekā viņš ir mācējis – es pat nezinu, kā viņam tas izdevās. Arī kā bērnu tēvs viņš ir lielisks." Tomēr, lai arī viņi ar iepriekšējo vīru spēj būt draugi un viņiem izdevies radīt lieliskas atvases, abi esot pārāk atšķirīgi: "Mēs nevaram iet kopā paralēli. Mums katram ir pilnīgi cits redzējums."

Tomēr viņa uzsver – pagaidām laulībām viņa vispār neesot gatava.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!