Nereti dzirdēts, ka dāmas, kas ar mīļoto mijušas gredzenus, mēdz teikt: ''Kāzu diena bija laimīgākā diena manā mūžā.'' Savukārt teju nekad nevar dzirdēt, ka lielāku prieku tomēr sagādā gatavošanās lielajam notikumam. Par to, vai kāzu dienai patiesi ir jābūt laimīgākajam brīdim dzīvē, raidījumā ''Starp mums runājot'' viedoklī dalās kāzu, pasākumu un vides dekoratore Baiba Prindule-Rence.

Jautāta, vai arī savās kāzās strādājusi par dekoratori, Prindule-Rence atklāj, ka tā patiesi bijis. Viņa skaidro: ''Man šķita noziedzīgi savā kāzu diena nedarīt to, kas man patīk visvairāk.'' Tāpat viņa atzina, ka tas nav mazinājis svētku sajūtu, jo prieku, azartu un pacilātu sajūtu viņa gūst tieši no svētku radīšanas.

Prindule-Rence neslēpa, ka savu kāzu dienu nesauktu par laimīgāko dienu viņas dzīvē – pašai visvairāk patikusi diena pirms kāzām, jo tā pavadīta gatavojoties lielajam notikumam, kas savukārt bijusi viņas dāvana citiem.

Ņemot vērā, ka kāzas un organizēšana ir viņas darbs, Prindule-Rence savas kāzas uztvērusi kā foršu dienu, bet no gatavošanās procesa nav izjutusi tādas pat emocijas kā, iespējams, citas līgavas. Tāpēc arī viņai bijis grūti saprast, kāpēc kāzu dienā cilvēki tik ļoti izmainās. Sieviete gan atzina, ka, iespaidojoties no citiem, arī pati nespējusi būt tāda, kā ikdienā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!