No pagātnes izbēgt nav iespējams, lai arī reizēm to ļoti gribētos. Tomēr mēs varam iemācīties ar to sadzīvot, to pieņemt un dzīvot tālāk laimīgāki un piepildītāki nekā pirms notika tas, ko vēlamies aizmirst. Tas attiecas arī uz tavām un tava partnera bijušajām attiecībām. Lai mazinātu pagātnes ietekmi uz tagadnes laimi, piedāvājam iepazīties ar rakstu izlasi par attiecībām, kas ir beigušās.

Ikviens cilvēks, kas ienāk mūsu dzīvē un tur uzkavējas pietiekami ilgi un tuvu, ietekmē to, kas mēs esam un maina ikdienas ritējumu arī tad, kad kādreiz tik ciešā saikne ir kļuvusi vājāka. Pārtrūkstot attiecībām, pa galvu jaucas neskaitāmi jautājumi. Vai palikt draugiem? Kā dzīvot tālāk? Kā aizmirst, lai varētu veidot jaunas attiecības? Iespējams, tev var palīdzēt ne tikai dažādi padomi, bet arī citu cilvēku pieredze, ar ko vari iepazīties šeit.

Ja pēc kāda laika apsver domu salīgt mieru ar bijušo un izmēģināt laimi izveidot saskanīgu savienību vēlreiz, padomā, vai tas, kā dēļ jūsu ceļi veda dažādos virzienos pirmajā reizē, ir mainījies un vai jums vēlreiz nenāksies piedzīvot skaudro atklāsmi, ka kopā jūs nekad nebūsiet laimīgi. Šajā rakstā tu vari iepazīties ar pazīmēm, kas par to liecina.


Tāpat nedrīkst aizmirst, ka tavas tagadējās attiecības var ietekmēt ne tikai tavi, bet arī tava jaunā sirdsāķīša pagātnes rēgi. Par to, kādus jautājumus uzdot šādā situācijā, kā arī par citām nozīmīgām lietām saistībā ar bijušo, lasi šajā rakstu izlasē!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!