Foto: Shutterstock
Nevar noliegt, ka vasara ir viens no tiem maģiskajiem un mīlestības pilnajiem laikiem, kad vismaz viens no draugiem iestūrē laulības ostā, bet divi – saderinās. Laulības pavisam noteikti ir liels solis pretī jaunai dzīvei un ikdienai, tāpēc, pirms veikt šo soli jeb lēcienu nezināmajā, ir jābūt skaidri pārliecinātai, ka esi tam gatava. Kā to noteikt?

Jau iepriekš veicām nelielu eksperimentu, vēloties uzzināt vīriešu domas par to, kad varam gaidīt bildinājumu. Jāsaka, ka atbildes bija dažādas, sākot no šādas idejas apsvēršanas tikai tad, kad pieteicies mazulis, līdz maģiskai mīlestībai un laulībām kaut pēc dažiem mēnešiem. Ar citiem viedokļiem par to, kad dāmas var sākt gaidīt bildinājumu, vari iepazīties šeit.

Kā ir ar pašām dāmām? Nevaram taču sagaidīt to sirdi plosošo un mīlestības pilno jautājumu un tikai tad sākt domāt, vai vispār esam gatavas pavadīt visu mūžu ar šo cilvēku. Tāpēc šoreiz esam apkopojuši pazīmes, kas liecina par to, ka esi gatava iestūrēt laulības ostā.

Runājot par laulībām, tu neapzināti izmanto 'kad', nevis 'ja'

Foto: Shutterstock

Jūs abi redzat vienu un to pašu pasauli sev apkārt

Foto: Shutterstock
Tiesa, jūsu saderību un būšanu uz viena viļņa redz arī pārējie, tāpēc noteikti daudzi jums būs teikuši, ka nezina nevienu tik jauku un starojošu pāri. Protams, tu jūties arī tā, it kā tev nekas netrūku. Tā ir maģiska sajūta, ko nemaz tik viegli nevar aprakstīt. Viņš tevi padara par labāku cilvēku, līdzīgi kā tu viņu!

Ikdienas mazie kašķi ir maznozīmīgi

Foto: PantherMedia/Scanpix

Viņa krākšana ir kā mūzika tavām ausīm

Foto: Shutterstock

Atklātība attiecībās

Foto: Shutterstock

Tu esi sapņojusi par savu kāzu dienu

Foto: Shutterstock
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!